header photo

«کاخ سفید، «امپراطور هکرهای جهان»؛ پشت پرده «حادثه کنارک

کاخ سفید، «امپراطور هکرهای جهان»؛

پشت پرده «حادثه کنارک»

رادیو بین المللی چین: ناوچه کنارک نیروی دریایی ارتش ایران اخیرا در یک رزمایش نظامی به اشتباه هدف اصابت موشک شلیک شده از سوی ناوگان ایران قرار گرفت که این حادثه 19 کشته و 15 مجروح برجای گذاشت. «آیت الله خامنه ای» رهبر ایران خواستار رسیدگی به این حادثه شده و «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران نیز گفته است که دلایل حادثه برای مردم بیان می شود.

این در حالی است که برخی رسانه ها از وجود یک توطئه وحشتناک در پشت پرده وقوع این حادثه خبر داده و مدعی شده اند که این حادثه به دلیل حمله هکرهای آمریکایی به شبکه دفاع ملی ایران اتفاق افتاده است.

روزنامه اسرائیل «جروزالم پست» در تاریخ 11 ماه مه، در گزارشی از احتمال بروز این حادثه به دلیل حمله سایبری آمریکا علیه ایران خبر داد و مدعی شد که با توجه به گستردگی شبکه نظامی آمریکا در جهان و همچنین در نظر گرفتن وخامت روابط فعلی میان تهران و واشنگتن در سایه تمدید تحریم های تسلیحاتی بین المللی علیه ایران، دولت آمریکا از انگیزه کافی برای انجام چنین حمله ای برخوردار بوده است.

از طرف دیگر، در حالیکه برخی از رسانه های خبری ایران از حمله سایبری صورت گرفته به بندر شهید رجایی حکایت می کنند، سایر رسانه های خبری این کشور، وقوع چنین حمله ای را تکذیب کرده اند.

آنچه بدیهی به نظر می رسد، این است که در طول سال های اخیر، انجام حملات سایبری، یک روش متعارف از سوی دولت واشنگتن علیه ایران بوده است؛ در تاریخ 6 آوریل سال 2018 میلادی بود که عملکرد بسیاری از کامپیوترها در ایران مختل و وارد وضعیتی غیر عادی شد و متعاقب آن، پرچم آمریکا بر روی مانیتور این کامپیوترها به نمایش در آمد.

در جریان این حمله سایبری علیه ایران، عملکرد 3500 سرور کامپیوتر مختل و اتصال شبکه ای به 200 هزار روتر در سراسر جهان مختل و ارتباط اینترنتی نیز قطع شد.

آمارها نشان می دهد ایران در سال 2019 میلادی، بیش از 33 میلیون حمله سایبری را خنثی کرده است.

کاخ سفید «امپراطور هکرها»ی جهان امروز به حساب می آید و در دراز مدت، با نقض قوانین بین الملل و اصول روابط بین الملل، حملات سایبری مخفیانه و سازمان یافته و گسترده ای را علیه دولت های خارجی، نهادها و افراد در سراسر جهان عملیاتی کرده و یا اقدام به شنود غیرقانونی کرده است و یک مجرم شناخته شده در این زمینه محسوب می شود و این موضوع برای جامعه جهانی بسیار آشنا است.

چین نیز یکی از قربانیان اصلی حملات سایبری آمریکا به حساب می آید. بر اساس جدیدترین تحقیق ها و افشاگری های صورت گرفته توسط شرکت امنیت سایبری چینی موسوم به «360»، سازمان هک «APT-C-39» وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا»، در طول بیش از 10 سال، اقدام به انجام حملات سایبری و نفوذهای رایانه ای در چین کرده است.

نگاهی به «ویکی لیکس» و افشاگری های «ادوارد اسنودن» با کمک تجهیزات رمزگذاری شرکت «کریپتو» سوئیس، این حقیقت را مکررا به اثبات می رساند که دولت آمریکا بزرگ ترین دزد امنیت شبکه ای جهان است.

عادت همیشگی کاخ سفید این است که با اینکه خودش مجرم است، دیگران را متهم به ارتکاب جرم نشان می دهد؛ دولت واشنگتن همواره مدعی بوده که هدف حمله هکرهای ایرانی و چینی قرار گرفته است.

آمریکایی ها در جدیدترین مورد ادعایی خود گفته اند که «هکرهای چینی در تلاشند تا نتایج توسعه واکسن و داروهای درمان کرونای آمریکا را به سرقت ببرند». این در حالیست که چین به عنوان کشوری با بیشترین تجربه در عرصه مقابله با ویروس کرونا، هیچ نیازی به هک و سرقت اطلاعات آمریکا ندارد و برعکس باید گفت که طرح چنین اتهاماتی از سوی آمریکا یادآور این نکته است که چین باید از دستاوردهای خود در زمینه تولید واکسن ویروس کرونا محافظت کند و قاطعانه مانع از حملات سایبری و سرقت اطلاعات و دزدی آمریکا شود.

Go Back

Comment