header photo

اخباروگزارشات کارگری 16 مرداد ماه 1399

 

اخباروگزارشات کارگری 16 مرداد ماه 1399

- آخرین اخبار ازششمین روز اعتراضات کارگران صنایع نفت وپترشیمی ونیروگاه های برق:

ـ اعتراض کارگران صنعت نفت از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند به ادامه اعتراضات کارگری دامن بزند

این دور از اعتراض‌های کارگری از ابتدای هفته آغاز شد. ابتدا کارگران چند پالایشگاه و پتروشیمی در جنوب کشور اعتراض کردند و پس از آن کارگران چند نیروگاه برق از جمله در تبریز، مشهد، سیکل ترکیبی پارس جنوبی، نیروگاه برق رودشو تهران نیز به اعتراض‌ها پیوستند.

مطالبه اغلب کارگران «رفع تبعیض در پرداخت حقوق و مزایا بین کارگران رسمی و قرارداد مستقیم و پیمانکاری، بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و بهبود وضعیت سرویس‌های ایاب و ذهاب با توجه به وضعیت بد آب وهوایی» است.

بیشتر معترضین کارگرانی هستند که به صورت پیمانکاری فعالیت می‌کنند. آن‌ها معتقدند شرکت‌های پیمانکاری متناسب با سودی که دریافت می‌کنند به حقوق و مزایای کارگران خود توجه نشان نمی‌دهند.

اعتراضات کارگری این بار از صنعت نفت آغاز شده است، از این جهت مسئله‌ای قابل تامل و مهم محسوب می‌شود. اعتراضات در چند پالایشگاه نفت و صنایع پتروشیمی درهفته اخیر برگزار شد. کارگران پالایشگاه‌های نفت و گاز و پتروشیمی آبادان، اهواز، ماهشهر، قشم، کنگان و لامرد و دشت‌آزادگان و فاز‌های 22 و 24 پارس جنوبی، کارگران نیروگاه برق پارس جنوبی، پالایشگاه گاز پارسیان در چند روز اخیر دست از کار کشیدند.

خواسته اغلب کارگران معترض در صنعت نفت افزایش دستمزد و یا پرداخت به موقع آن است. این کارگران که در گرمای بسیار شدید فعالیت می‌کنند انتظار دارند در شرایط سخت اقتصادی کشور بتوانند با دریافتی خود به زندگی ادامه دهند.

بسیاری از کارگران معترض، تحت لوای شرکت‌های پیمانکاری فعالیت می‌کنند و این شرکت‌های به درستی به تعهدات خود عمل نمی‌کنند یا اینکه با اوضاع بد اقتصادی کشور دستمزد‌ها کفاف زندگی کارگران را نمی‌دهد و آن‌ها خواستار افزایش دستمزد هستند.

اعتراض کارگران صنعت نفت از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند به ادامه اعتراضات کارگری دامن بزند با این حال تاکنون نه وزارت نفت و نه هیچ مقام رسمی دیگری در این باره واکنش نشان نداده است.

بخش هایی از یک گزارش رسانه ای شده بتاریخ 16 مرداد

+ادامه وگسترش اعتراضات کارگران در16 مرداد 99 ششمین روز

اعتراض کارگران امروز 16 مرداد 99 ششمین روز خود را پشت سر گذاشت و اعتراضات به دیگر نقاط کارگری کشیده شده است.

 کارگران نیروگاه برق سبلان اردبیل شرکت نصب نیرو نیز به پیروی از برادران کارگرشان از دیروز به خانه رفتند.

 سیکل ترکیبی هریس تبریز هم چند روزی است کارگران پروژه ایش به اعتراض پیوسته در خانه استراحت می کنند.

 بیشتر فازهای عسلویه به گورستان خودخواهی های کارفرمایان تبدیل شده است. نیروگاه بیدخون از جمله این مکان هاست.

کارگران در خانه استراحت می کنند و کارفرمایانی که از تصمیم کارگران به هراس افتاده اند و می دانند که هر روز نبود کارگران چه زیانی را در پروژه ها به دلیل سر وقت تحویل ندادن کار به آنان تحمیل خواهد کرد، شروع به شیادی کرده اند. گاه با مسخره کردن اعتراض کارگران، می گویند:« خسته خواهند شد و به سرکار بر می گردند» کارفرمایانی چون شرکت اکسیرصنعت در پتروپالایش با دادن اطلاعیه های رنگارنگ و دادن تشویقی های روزانه تلاش دارند کارگران را به کار برگردانند. اما زهی خیال باطل.

اما تنها خبر خوشی  که امروز بار دیگر کارگران را شاد کرد پرداخت حقوق تیرماه در شرکت صنعت پژوهان در تنبک فاز 13است. با این حساب حقوق این کارگران به روز شده و دستمزد عقب افتاده ندارند. این اولین خواسته کارگران است و باید به همه شرکت ها سرایت کند. اما کارگران تا نتیجه ندادن خواسته هایشان به سرکار باز نخواهند گشت.

اتحاد جانانه کارگران تا بدان حد است که هیچ گروهی اینترتی اجازه گذاشتن آگهی درخواست نیرو را نداده و کارگران در این گروهها فقط به تبادل نظر می پردازند.

«نزد خانواده هایمان می مانیم تا نقطه پایانی بگذاریم بر این همه اجحاف. تصمیم با ماست»

منبع:کانال رسمی سندیکای کارگران فلزکارمکانیک ایران

+گزارش فدراسیون جهانی اینداستریال از اعتراضات کارگران پروژه ای:

اعتصاب هزاران کارگران در میدان‌های گازی پارس جنوبی در اعتراض به مزدهای عقب‌افتاده و شرایط کاری نامناسب

در جریان موجی از اعتصاب‌ها در پروژه‌های صنعتی و پالایشگاه‌ها در میدان‌های گازی پارس جنوبی در ایران، در حدود ده‌هزار کارگر دست از کار کشیدند. اعتراض کارگران اعتصابی به عقب افتادن پرداخت مزدها، پایین بودن مزدها در حد فقر، اشتغال نامطمئن، و شرایط کار و زندگی نامناسب در گرمای بالاتر از 50 درجهٔ این روزهاست. مزدهای معوّق مسئله‌ای مکرر، و اعتصاب و اعتراض‌های محلی [در ایران] نیز رخدادی رایج است. ولی موج عظیم و هماهنگ اعتصاب‌های کارگری اخیر بی‌سابقه است، و بر روی کار چند پالایشگاه و پیمانکاران زیادی اثر می‌گذارد.

اعتصاب‌کنندگان شامل کارگران ساختمانی، برقکار، جوشکار، لوله‌کش صنعتی، و دیگر صنف‌های حرفه‌یی صنعتی‌اند که برای بنگاه‌های اشتغال (کاریابی) و دلالان مشاغل فصلی و پروژه‌یی در پروژه‌های صنعتی در بزرگ‌ترین میدان گاز طبیعی دنیا کار می‌کنند. این کارگران 24 روز پی‌درپی کار می‌کنند و سپس 6 روز تعطیلی دارند و دوباره به کار برمی‌گردند. محل سکونت آنها در 24 روزی که مشغول به کارند، خوابگاه‌هایی در نزدیکی محل کارشان است. کارگران قصد دارند [در این اعتصاب] کل شیف کاری 24 روزه را کار نکنند. موج اخیر اعتصاب زمانی برخواست که ابراهیم عرب‌زاده، یکی از کارگران پیمانی در مجمتع پتروشیمی ماهشهر، روز 28 ژوییه [7مرداد] بر اثر گرمای شدید دچار گرمازدگی شد و جان باخت. کارگران فهرستی از خواست‌های خود را به شرکت‌های پیمانکار دادند. روز شنبه اوّل اوت [11مرداد] کارگران دست به اعتصاب زدند و در حدود 2000 نفر از آنها محل کار خود در میدان‌های گازی را به‌کل ترک کردند و به خانهٔ خود بازگشتند، در حالی که شمار زیادی از کارگران نیز در بیرونِ دفاتر پیمانکاران به حالت اعتراض جمع شدند.

به گفتهٔ سندیکای فلزکارمکانیک ایران، سندیکای کارگری ایرانی وابسته به اتحادیهٔ جهانی اینداستریال، مقیاس عظیم این اعتصاب حاکی از آن است که امکان زیادی دارد که کارگران بتوانند امتیازهایی به دست آورند و احتمالن حتی موفق به داشتن نمایندگانی در محل‌های کار صنعتی عمده بشوند.

با ادامهٔ اعتصاب [کارگران در پارس جنوبی]، انتظار می‌رفت که کارگران دیگر پالایشگاه‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی نیز به این اعتصاب بپیوندند. روز سه‌شنبه 4 اوت [14مرداد] حرکت‌های اعتراضی به اصفهان در مرکز ایران، و به مشهد در شمال‌شرقی ایران گسترش یافت.امروزه موجی از اعتصاب‌ها و اعتراض‌های کارگری ایران را فراگرفته است، از جمله در نیشکر هفت‌تپه و در کارخانه‌های صنعتی شهر اراک. کارگران اعتصابی اغلب بی‌رحمانه سرکوب می‌شوند. ولی کارگران پارس جنوبی از وضعیت اشتغال ناپایدار خود به عنوان اسلحه‌ای در پیشبُرد اعتصاب استفاده می‌کنند: چون استخدام دائم نیستند، نمی‌توانند آنها را به خاطر دست کشیدن از کار یا ترکِ محل کار تنبیه انضباطی کنند.

فعالان و سازمان‌دهندگان این اعتصاب نگران آنند که با گسترش اعتصاب‌ها، نیروی انتظامی دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند. گزارش‌های تأیید نشده‌ای از دستگیری و زیر نظر داشتن فعالان اصلی اعتصاب منتشر شده است. امروز گزارش‌های منتشر شد مبنی بر اینکه پس از دو روز اوّل اعتصاب، برخی از کارفرماها گفته‌اند که حاضر به مذاکره در مورد شرایط کار هستند، از جمله در نیروگاه ایرانشهر در جنوب شرقی کشور.

کمال اوزکان، معاون دبیرکل اینداستریال گفت: «کارگران ایران بارها نشان داده‌اند که هیچ سرکوبی نمی‌تواند آنها را ساکت کند. آنها برای دفاع از حق خود خواهند ایستاد و تا زمانی که صدای آنها شنیده شود به اعتراض ادامه خواهند داد. کارگران میدان‌های گازی برای دفاع از حقوق خود دست به اعتصاب هماهنگ و استراتژیک زده‌اند. آنها اگر بر سر موضع خود محکم بایستند، می‌توانند در ایجاد تغییرهایی اساسی [در شرایط کار خود] موفق شوند. تا زمانی که سندیکاهای مستقل در ایران به رسمیت شناخته نشوند، این کشور شاهد چنین ستیز‌های صنعتی-صنفی خواهد بود.»

میدان‌های گازی پارس جنوبی اکنون با مشارکت شرکت‌های چندملیتی انرژی دیگری در حال توسعه است، ولی ایران در تأمین مالی لازم برای پیشبُرد این پروژه، با مشکل روبرو بوده است. پیمانکاران برای تکمیل کار بر روی پروژه‌هایی که از برنامه عقب‌اند تحت فشارند، و اغلب به خاطر تعویق پرداخت‌های قرارداد توسط دولت [ایران]، به علّت تحریم‌های بانکی [آمریکا]، در معرض ورشکستگی قرار دارند.

*آخرین خبرها وگزارشات درباره اعتراضات کارگران هفت تپه:

+ادامه تجمع مقابل فرمانداری شهرستان شوش

روز پنج شنبه 16 مرداد، کارگران هفت تپه به تجمعشان مقابل فرمانداری شهرستان شوش ادامه دادند تا برای باری دیگر همچون روزهای سپری شده فصل تابستان سال جاری، باصدای رسا اعلام کنند که پای تحقق خواسته های برحقشان ایستاده اند وقصد عقب نشینی ندارند.

+انتشارگزارشاتی ازرسانه ها درباره نشست روز چهارشنبه 15 مرداد بهارستان زیرسایه سکوت کارگران شرکت کننده درجلسه:

تا تنظیم این گزارش طبق روال چند ماه گذشته،گزارش ویا خبری از کارگران شرکت کننده در جلسه درباره خروجی نشست برای افکار عمومی منتشر نشده است.

اما گزارشات جمع آوری وتنظیم شده از رسانه ها بقرارزیراست:

جلسه بررسی مشکلات کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه بعد از ظهر روزچهارشنبه 15 مرداد در نشستی به ریاست علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس و با حضور 10 نفر ازکارگران مجتمع هفت تپه و همچنین رئیس سازمان خصوصی سازی، تعدادی از نمایندگان و مسئولین دستگاههای ذیربط برگزار شد.

در این جلسه کارگران حاضر درجلسه، لغو خصوصی سازی این مجتمع و جلوگیری از اقدامات مشابه در آینده، لزوم نظارت دقیق دستگاه های متولی بر روند خصوصی سازی، بازگشت به کار کارگران اخراجی، پرداخت حقوق معوقه و همچنین تمدید بیمه تامین اجتماعی کارگران این مجتمع را از جمله خواسته های اصلی کارگران معترض عنوان کردند.

علیرضا صالحی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی در این نشست گفت: دوشنبه هفته آینده در جلسه ای با حضور معاون اول رئیس جمهور موضوع مجتمع هفت تپه با قید فوریت بررسی و قطعا دوشنبه آتی در این باره تصمیم گیری خواهد شد.

نایب رئیس مجلس نیز در پایان این جلسه 3 ساعته، تصریح کرد: علاوه بر پیگیری این موضوع در سطح معاون اول رئیس جمهور در هفته آتی مقرر شد که بیمه تامین اجتماعی تمامی کارگران تا پایان سال تمدید شود.

وی با اشاره به زمان کشت یک ماهه نیشکر در اواخر مرداد ماه، افزود: استاندار خوزستان وظیفه دارد مدیریت زمان کشت را بر عهده گیرد و کتب عمیر (بهارستان نشین از شهرستان شوش ) نیز موظف است تا هفته آتی با تهیه لیست کارگران، دفترچه تامین اجتماعی آنها را تا پایان سال تمدید کند.

نایب رئیس دوم مجلس گفت: چهارشنبه هفته آتی جلسه دومین جلسه پیگیری حقوق کارگران هفت تپه را برگزار می کنیم، رئیس سازمان خصوصی‌سازی باید تا آن زمان موضوع اهلیت یا عدم اهلیت در واگذاری مجتمع کشت و صنعت هفت تپه را به مجلس اعلام کند.

وی افزود: آقای بابایی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس نیز پیگیری های لازم در تامین و اختصاص منابع، برای پرداخت علی الحساب حقوق معوقه کارگران این مجتمع از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی را بر عهده دارد.

علی بابایی رئیس فراکسیون کارگری مجلس (بهارستان نشین از ساری ) نیزدر ارتباط با این نشست به خبرنگار رسانه ای گفت:در این جلسه نمایندگان دیوان محاسبات و سازمان بازرسی بر این نکته تأکید داشتند که «اسدبیگی» مالک شرکت هفت تپه که این شرکت از سوی دولت به وی واگذار شده فاقد اهلیت برای این کار است.

در جلسه سازمان تأمین اجتماعی پذیرفت که بیمه کارگران هفت تپه را تا پایان مردادماه رد کند و پیشنهاد شد تا وزارت کار و رفاه اجتماعی از محل  اعتبار تخصیص یافته برای پرداخت حقوق کارگران بیکار شده بر اثر بیماری کرونا 150 میلیارد تومان را برای پرداخت حقوق کارگران هفت تپه تا زمان معلوم شدن  وضعیت مالکیت این شرکت تخصیص دهد.

*اعلام حمایت شبکه سندیکائی جھانی ھمبستگی و مبارزه ازاعتصابات کارگران در ایران

در این شرایط و در مواجهه با سرکوب کماکان شدید رژیم حاکم، زنان و مردان کارگر در ایران به مبارزات خود ادامه می دهند. اعتصاب ها چند برابر شده اند. کارگران زن و مرد کارخانه نیشکر هفت تپه بیش از 50 روز در اعتصاب به سر می برند. این طولانی ترین اعتصاب در تاریخ آن ها است، اما این اعتصاب عامل بسیار مهم مقاومت و مبارزات اجتماعی بوده است. اعتصاب کنندگان خواستار پرداخت دستمزد معوقه سه ماه گذشته و دولتی شدن مجدد کارخانه خود هستند. چند روز پیش، هزاران کارگر در چند بخش از صنایع نفت و پتروشیمی با هماهنگی کامل اقدام به اعتصاب کردند. در آخر هفته گذشته معلمان در برابر مجلس شورای اسلامی تظاهراتی ترتیب دادند و بی عدالتی های اجتماعی را محكوم كردند.

سازمان های عضو«شبکه سندیکائی جھانی ھمبستگی و مبارزه »بار دیگر بر حمایت و همبستگی خود با کارگران ایران تأکید می کنند. همبستگی بین المللی امری اساسی است، مبارزات خود را به گوش همه مردم جهان برسانیم!

اتحادیه کارگری و مردمی برزیل (CSP-Conlutas) –  برزیل

کنفدراسیون عمومی کار (CGT) – اسپانیا

اتحادیه سندیکای همبستگی –  (Solidaires) فرانسه

کنفدراسیون عمومی کار – (CGT-B)  بورکینافاسو

کنفدراسیون جنبش مردم اندونزی (KPRI) – اندونزی

کنفدراسیون سندیکایی – (Intersindical) اسپانیا

اتحادیه ملی مستقل کارکنان دولت (SNAPAP) – الجزایر

نبرد کارگر – هائیتی

اتحادیه سندیکایی ایتالیایی – ( (USI ایتالیا

کنفدراسیون ملی کارگران – همبستگی کارگری (CNT SO) فرانسه

اتحادیه کمیسیون های پایه (CO.BAS) – اسپانیا

سازمان مستقل عمومی کارگران هائیتی – (OGTHI)  هائیتی

سندیکای بین حرفه ای  (SI COBAS) –ایتالیا

کنفدراسیون ملی کار (CNT-f) –  فرانسه

سندیکای آلترناتیو کاتالونی  (IAC) –  اسپانیا

اتحادیه عمومی کارگران صحرا –  (UGTSARIO) صحرای غربی

همگرایی چپ سندیکایی  (ESK) –باسک

کنفدراسیون ملی کارگران سنگال (CNTS / FC) – سنگال

فدراسیون اتحادیه های مستقل کارگری (EFITU) –  مصر

سندیکای خودمدیریتی کارگران – (SIAL-COBAS) ایتالیا

فدراسیون عمومی اتحادیه های مستقل (GFIU) – فلسطین

کنفدراسیون طبقه کارگر  (CCT) – پاراگوئه

شبکه همبستگی کارگران –  پرو

اتحادیه مترقی کارگران نیجر (USPT) – نیجر

اتحادیه ملی سندیکاهای مستقل کارگران سنگال (UNSAS) – سنگال

اتحادیه ملی برای دفاع از طبقه کارگر (UNT) – السالوادور

همبستگی کارگری (SO) – اسپانیا

اتحادیه ملی کارگران راه آهن، دریایی و حمل و نقل –  (RMT / TUC)انگلستان

مرکز ملی کارکنان – کنفدراسیون اتحادیه های کارگری مسیحی  (CNE / CSC) –بلژیک

اتحادیه ملی کارگران کشاورزی – (SINALTRAINAL / CUT)  کلمبیا

فدراسیون عمومی پست، تلفن و مخابرات – اتحادیه عمومی کار (FGPTT / UGTT) –  تونس

اتحادیه کارگری –  اتحادیه کارکنان بخش مالی یونان

اتحادیه ملی کارگران خدمات بهداشتی انسانی(SYNTRASEH) – بنین

اتحادیه کارگران فیوچرز (ASFOC-SN) –  برزیل

سازمان های سندیکایی مستقل راه آهن(ORSA Ferrovie) –  ایتالیا

اتحادیه ملی معلمان ) – (UNNOH هائیتی

کنفدراسیون متحده کارکنان دانشگاه تحقیقات دانشگاهی پایه (CUB SUR) – ایتالیا

کنفدراسیون متحد کارگران مهاجر (CUB Immigrazione) – ایتالیا

هماهنگی خود مدیریتی حمل و نقل  (CAT) ایتالیا

 کنفدراسیون متحده کارکنان اعتبارات و بیمه  (CUB SALLCA) – ایتالیا

اتحادیه کارگران راه آهن – اتحادیه ملی کارگران (SYTRAIL / UNTM) –  مالی  

اتحادیه کارگران صنایع غذایی – کنفدراسیون اتحادیه های کارگران انقلابی – (GIDA-IŞ / DISK) ترکیه

اتحادیه ملی کارگران قطار کوچک آبی (SNTPTB) –  سنگال

انجمن ملی کارکنان صندوق تامین خدمات اجتماعی (ANFACSS) – پاناما

شورای دبیرستان های (CLA) –  الجزایر

کنفدراسیون متحده حمل و نقل (CUB Trasporti) –  ایتالیا

اتحادیۀ همبستگی آموزش عالی (SESS) –  الجزایر

اتحادیه کارگران خدمات پستی فلسطین (PPSWU) – فلسطین

اتحادیۀ دانشجویان (USE) –  بلژیک

اتحادیه کارگران مخابرات (STCC) – پرتغال

اتحادیه کارگران صنایع نفت (Sinutapetrolgas) –  ونزوئلا 

اتحادیه کارکنان بهداشتی و کارکنان دولتی مکزیک

اتحادیه کارگران پست کانادا (STTP) – کانادا

سندیکای مستقل کارگران پست (SAP) – سوئیس

فدراسیون ملی خبرنگاران آموزش و پرورش (SUTEChili) –

پلتفرم ملی سازمان های حرفه ای بخش عمومی – ساحل عاج

اتحادیه کنگره، لیورپول –  (TUC Liverpool) انگلیس

سندیکای مستقل ایالتی برشا (ORMA Brescia) – ایتالیا

فدراسیون سندیکایی خدمات دولتی SUD، کانتون ود  Vaud (SUD Vaud) – سوئیس

اتحادیه کاتالونیا (Metro SU) – کاتالونیا

 اتحادیه چرم سازان توزلا و ازمیر –  (DERİ-İŞ Tuzla et Izmir) ترکیه

اتحادیه دیگر، کانتون ود (L’autre syndicat)  سوئیس

سندیکای خدمات عمومی، شهر بروکسل (CGSP / FGTB Brussels) – بلژیک

کارگران انترناسیونالیست  ای. گ. متال برلین (IG Metall Berlin) – آلمان 

دانشگاه بوینس آیرس، بهیا بلانکا  (SUTEBA / CTA de Bahia Blanca) – آرژانتین

اتحادیه کارگران صنایع نفت و گاز خصوصی – /CGT) ( Chubut   آرژانتین

اتحادیه کارکنان دانشگاه و کالج  UCUلیورپول (UCU Liverpool) – انگلستان

کارگران صنایع جهان – کمیسیون همبستگی بین المللی – (IWW)

تبادل اطلاعات بین المللی (آلمان (TIE آلمان

گرایش بین المللی (رهایی) –  فرانسه

ردیاب جهانی مانیتورینگ (GMO) – هنگ کنگ

گرایش سندیکالیست انقلابی (CSR) – فرانسه

نه به تضعیقات، هماهنگی مبارزه  – ایتالیا

همبستگی سوسیالیستی با کارگران در ایران (SSTI) – فرانسه

ابتکار همبستگی پایه (BASO) – آلمان

مقاومت کارگری – کارگران فیات-ایریس بوس – ایتالیا

 سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تھران و حومه

*اعتراض کارگران شهرداری میرجاوه نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق مطالبات

روز پنج شنبه 16 مرداد برای باری دیگر صدای اعتراض کارگران شهرداری میرجاوه نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق مطالبات،بلندشد.

برپایه گزارش رسانه ای شده،بدنبال اعتراضات کارگران این شهرداری در استان سیستان و بلوچستان،شهردارش اعتراف کرد که«شهرداری میرجاوه نتوانسته است عیدی،پاداش ومزایای سال های 96، 97 و98 وهمچنین حقوق و مزایای 5 ماهه سال 99،بیمه وبازنشستگی کارمندان رسمی از دی ماه 98تاکنون،بیمه وبازنشستگی کارگران از فروردین 99 تاکنون وپاداش پایان خدمت بازنشستگا از سال 94 تاکنون،را پرداخت نماید.»

*تجمع اعتراضی مالباختگان مجتمع تجاری آدینه رشت برای پنجمین بار درسال جاری

دخالت نیروهای انتظامی برای جلوگیری از حق طلبی تجمع کنندگان

روز پنج شنبه 16 مردادبرای پنجمین بار درسال جاری،جمعی از مالباختگان مجتمع تجاری آدینه رشت دست به تجمع مقابل ساختمان اداری این مجتمع در کلانشهر رشت زدند.

پس از ساعتی نیروهای انتظامی وارد ماجرا شدند تابا پایان دادن به تجمع مانع از حق طلبی این مالباختگان شوند وپرونده سیاهشان را سیاهترکنند.

*جان باختن 2کارگرسد سیمره حین کار

صبح روز پنج شنبه 16 مرداد،2کارگر نصاب دریچه‌های سرریز سد سیمره واقع درشهرستان بدره ،استان ایلام حین کار نصب قطعات بدنه سد بدلیل پاره شدن کابل کشنده جرثقیل وبرخورد با آنها از ارتفاع به کف دریچه سرریز دردم جانشان را ازدست دادند.

Go Back

Comment