header photo

نامه سرگشاده‌ی جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر به وزیر علوم

نامه سرگشاده‌ی جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر به وزیر علوم

 جناب زلفی گل

آقای وزیر، پیرو اقدامات غیرقانونی صورت گرفته توسط حراست در دانشگاه هنر، جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر، از ریاست دانشگاه، آقای محمدرضا حسنایی درخواست جلسه‌ای سراسری با حضور ایشان و دانشجویان دانشگاه داشتند تا ایشان نسبت به اقدامات حراست دانشگاه با مدیریت آقای حمزه برزویی پاسخگو باشند.

بخشی از اقدامات غیرقانونی حراست در طول ترم جاری عبارتند از:

1. اجازه حضور "لباس شخصی ها" در روز 14 آبان در محیط دانشگاه و به خطر انداختن جان دانشجویان با راه دادن به این نیروهای خطرناک.

2. دادن اطلاعات دانشجویان به نهادهای امنیتی خارج از دانشگاه و ایجاد ناامنی روانی برای دانشجویان با تماس های مشکوک به منظور تهدید و ارعاب و خفه کردن صدای حق طلب دانشجویان.

3. ممانعت حراست از ورود دانشجویان به پردیس کاربردی در روز 16 آذر که منجر به ضرب و شتم دانشجویان توسط گارد ویژه در مقابل دانشگاه شد.

4. برگزار شدن کمیته انضباطی بدون حضور نمایندگان دانشجویان.

5. ممانعت از حضور دانشجویان در جلسه کمیته‌ی انضباطی براي دفاع از حقوق خود.

6. ممنوع الورود کردن دانشجویان بدون تشکیل کمیته انضباطی و صرفا بر اساس تشخیص حراست.

7. فراخواندن دانشجویان به حراست کل برخلاف ضوابط.

8. ایجاد مانع برای تشکیل کمیته انضباطی برای دانشجویان ممنوع الورود و مشروط کردن بررسی پرونده آنها به حضور پیدا کردن در ساختمان حراست.

9. و در آخر به رسمیت نشناختن و پایمال کردن حق قانونی دانشجویان، مصرح در ماده‌ی 9 منشور حقوق دانشجویی، برای برپایی تجمعات غیر مسلحانه.

متاسفانه علی رغم ارائه این درخواست کاملا صنفی، ریاست دانشگاه، آقای حسنایی، از دادن پاسخ روشن به دانشجویان طفره رفته و حاضر به پذیرفتن مسئولیت این حجم از بی قانونی در مجموعه‌ی تحت مدیریتشان نشدند. با این حال، تعدادی از دانشجویان تصمیم گرفتند برای پاسخگو کردن ایشان در مقابل دفتر رئیس دانشگاه تحصن کنند که ایشان با امنیتی کردن فضای دانشگاه مانع از شکل گیری تحصن شدند.

آقای زلفی گل، ما دانشجویان به خوبی میدانیم ارائه گزارش از بیدادهایی که در دانشگاه هنر می‌رود در سیستم فاسد اداری ایران اگر موجب ارتقای درجه و تشویق ریاست دانشگاه نشود، قطعا به توبیخ یا برکناری ایشان نمی‌انجامد. با این وجود وظیفه‌ی اجتماعی خود می‌دانیم تا در مواجهه با فساد سیستماتیک سکوت نکرده و فریاد اعتراض خود را به هر شیوه ممکن به گوش همگان برسانیم. شاید بتوانیم کشور را از منجلابی که در آن فروغلتیده است نجات دهیم. لذا بر خود لازم میدانیم به جد، خواستار برکناری آقای حسنایی از ریاست دانشگاه هنر باشیم چرا که باور داریم دانشگاه هنر به هیچ عنوان در حد توان مدیریتی ایشان نیست.

دانشگاه هنرتهران زمستان ۱۴۰۱

شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاههای کشور

Go Back

Comment