header photo

دبیانیه‌ی مشترک

بیانیه‌ی مشترک حماس، جبهه‌ خلق برای آزادی فلسطین، جهاد اسلامی فلسطین، جبهه‌ی دموکراتیک برای آزادی فلسطین، جبهه‌ خلق برای آزادی فلسطین ـ فرماندهی کل

رهبری گروه‌های مقاومت فلسطینی نشستی مشورتی در بیروت برگزار کردند و در آن درباره‌ی تحولات نبرد توفان الاقصی در میان تجاوزهای مداوم صهیونیست‌ها به سرزمین، مردم و اماکن مقدس فلسطین، به ویژه در نوار غزه، کرانه‌ی باختری و قدس بحث و تبادل نظر کردند. این جلسه با نتایج زیر به پایان رسید:

یکم: حاضران با غرور و افتخارْ پایمردی سترگ مردم در سرزمین‌های اشغالی، به ویژه استواری افسانه‌ای آن‌ها در نوار غزه را می‌ستاید، آنجا که کودکان، زنان و همه‌‌ی مردم با سینه‌های برهنه در مقابل اقدامات وحشیانه‌ی دشمن «اسرائیلی» ایستاده‌اند؛ دشمن اردوگاه‌ آوارگان، خانه‌ها، مساجد، کلیساها، مدارس، بیمارستان‌ها و تأسیسات زیربنایی عمومی را به عنوان بخشی از سیاست نسل‌کشی و اجرای زمین ‌سوخته علیه مردم ثابت‌قدم فلسطین هدف قرار داد، مردمی که پروژه‌ی انتقال و جابجایی جمعی به کشورهای همسایه‌ی عرب و تخلیه‌ی نوار غزه از ساکنان بااستقامتش و الحاق آن به دولت اشغالگر و کشتارگر جمعی عقیم گذاشتند. هدف این طرح به وضوح شامل پایان دادن به آرمان ملی فلسطین و از بین بردن حقوق مشروع ملی مردم ما در تعیین سرنوشت، ایجاد کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس و تضمین حق بازگشت آوارگان به خانه‌ها و املاک خود بر اساس قطعنامه‌ی 194 است. همه‌ی این‌ها در تقابل با الحاق سرزمین‌های اشغال‌شده در جنگ تجاوزکارانه‌ی 1967 و تأسیس «اسرائیل بزرگ» به قیمت حذف پروژه‌ی ملی ما، هویت مردم و حق‌شان به حاکمیت بر سرزمین‌ خود و ایجاد کشوری مستقل به پایتختی قدس است.

دوم: حاضران بر اقدامات قهرمانانه‌ی مقاومت دلیرانه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین به طور عام و در نوار غزه به طور خاص تأکید کردند. آنها توانایی مقاومت را در خنثی‌کردن هدف‌های دشمن، نمایش ناتوانی و شکنندگی نیروهایش در میدان نبرد ستودند. حاضران وحدت مبارزاتی همه‌ی جناح‌های نظامی مقاومت را تجلیل کردند که در میدان نبردْ خلاقانه با به کارگیری تاکتیک‌های هوشمندانه و اقدامات فراتر از حد تصور در پیشبرد نبرد استراتژیک توفان الاقصی به نمایش در آمد، نبردی که 7 اکتبر ۲۰۲۳ را به نقطه‌عطفی تاریخی بدل ساخت و فضای بین‌المللی را به لرزه درآورد. این امر مجدداً تأیید می‌کند که آرمان فلسطین هنوز موضوع محوری در سطح منطقه است و خواهد ماند، و کاهش توجه به آن به دلیل کمرنگ‌شدن موقعیت فلسطین در نقشه‌ی سیاسی منطقه نیست، بلکه بیانگر افول نقش رهبری رسمی فلسطین است، نقشی که محاسبه‌های خود را بر شرط‌بندی بر پروژه‌ی آمریکایی «راه‌حل دو کشور» و پروژه‌ی «تفاهم» با اشغالگری صهیونیستی در «توافق اسلو» متکی کرده بود.

در این زمینه، حاضران بر عزم خود برای ادامه‌ی مقاومت در میدان‌ها و مجامع دیگر تا پایان جنگ وحشیانه علیه مردم ما و دفع تجاوز از غزه تأکید می‌کنند.

سوم: حاضران تأیید کردند که وظایف مستقیم و فوری رزمی و مبارزاتی به شرح زیر است:

     1) توقف فوری جنگ نسل‌کشی، سیاست زمین سوخته و پاکسازی قومی توسط دشمن «اسرائیلی» در نوار غزه.

     2) شکستن محاصره در نوار غزه، تأمین تمام مایحتاج زندگی مردم و همزمان بازسازی و نوسازی نهادها و تأسیسات زیربنایی. این امر شامل تهیه‌ی امکانات لازم برای فعال‌سازی مجدد و حمایت از نظام پزشکی است که در اثر اقدامات وحشیانه‌ی تجاوز «اسرائیل» تقریباً در حال فروپاشی است و انتقال آسیب‌دیدگان جدی از غزه برای درمان به کشورهای برادر و دوست.

     3) تعهد عربی، اسلامی و بین‌المللی به بازسازی و درخواست از کشورهای برادر و دوست و سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای، از جمله اتحادیه‌ی عرب، سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل، برای راه‌اندازی ابتکار‌ی بین‌المللی پیرامون بازسازی آنچه اشغالگری و تجاوزات وحشیانه در غزه ویران کرده است و تلاش جدی برای بازگرداندن زندگی به شریان‌های غزه و فراهم کردن بسترهای لازم برای تقویت پایداری مردم ما و پایبندی آنها به سرزمین خود، به عنوان حداقل پاداش فداکاری‌های حماسی که تمام جهان را شگفت‌زده کرد.

چهارم: حاضران بر محکومیت و رد سناریوهای محافل غربی و «اسرائیلی» برای به اصطلاح «روز بعدِ» غزه تاکید کردند. آنها تصریح کردند که چنین سناریوهای رد شده‌ای، چه در جزئیات و چه به طور کلی، صرفاً بر روی تلاش ناموفق برای شکستن استواری مردم و مقاومت دلیرانه‌ی ما استوار است. اینها رویاهای بیهوده‌ای است که نه اکنون محقق خواهند شد و نه در آینده، به ویژه پس از آشکارشدن نشانه‌های شکست دشمن که اعتراف صریح به تعداد کشته‌ها و مجروحانش به دست مقاومت ما و عقب‌نشینی اجباری  مهمترین بخش از نیروهای اسراییلی، نمود آن است.

حاضران تاکید می‌کنند که جنبش ملی و مقاومت دلیرانه‌ی‌ ما با پشتوانه‌ی مبارزاتی، فکری و سیاسی خودْ این صلاحیت را دارد که تمام پروژه‌ها و سناریوهای ارائه‌شده به‌عنوان «راه‌حل» غزه را رد کند، زیرا هیچ آرمان جداگانه‌ای برای غزه، کرانه‌ی باختری و قدس وجود ندارد.

آرمان فلسطین، آرمان همه‌ی فلسطین، سرزمین، مردم، حقوق، آینده و سرنوشت است. راه حل این امر تنها از طریق خروج اشغالگران و همه‌ی شکل‌های شهرک‌سازی امکان‌پذیر است که راه را برای مردم ما در تعیین سرنوشت ملی خود در سرزمین خویش هموار می‌کند.

پنجم: حاضران بر لزوم مقابله با پیامدهای جنگ وحشیانه بر مردم ما با یک مبارزه استراتژیک و رزمی واحد و معرفی مجدد آرمان ما به عنوان یک آرمان آزادی ملی برای مردم تحت اشغال توافق کردند. در این زمینه، آنها پیشنهادهای زیر را به همه‌ی احزاب جنبش ملی فلسطین و اجزای آن پیشنهاد می‌کنند:

     1) فراخوان برای یک نشست ملی فراگیر که شامل همه‌‌ی طرف‌ها بدون استثنا باشد، برای اجرای آنچه در گفتگوهای قبلی فلسطین بر سر آن توافق شده بود، و برای مقابله با پیامدهای جنگ وحشیانه بر مردم ما در غزه، و حملات وحشیانه‌ی باندهای شهرک‌نشین و نیروهای اشغالگر و پروژه‌های شهرک‌سازی و الحاق در کرانه‌ی باختری به ویژه در قدس.

     2) رد همه‌ی راه‌حل‌ها و سناریوها برای به اصطلاح «آینده‌ی نوار غزه» و ارائه‌ی راه‌حل ملی فلسطین مبتنی بر تشکیل دولت وحدت ملی، برآمده از اجماع ملی همه‌جانبه شامل همه طرف‌ها که مسئول وحدت نهادهای ملی در اراضی اشغالی در کرانه باختری و نوار غزه هستند و مسئولیت پذیرفتن پروژه‌هایی را بر دوش می‌کشند که هدف‌شان بازسازی آنچه تهاجم وحشیانه در غزه ویران کرده، بازگرداندن زندگی به مردم ما در غزه و آماده‌سازی برای برگزاری انتخابات است.

     3) تاکید کامل بر ضرورت آتش‌بس و توقف دائمی تمامی اقدامات تجاوزکارانه و خروج کامل اشغالگران از غزه به عنوان شرط برای بحث درباره‌ی تبادل اسرا بر اساس اصل «همه برای همه»، تخلیه‌ی زندان‌ها و توقف دستگیری مردم در سرزمین‌های اشغالی.

     4) توسعه و تقویت نظام سیاسی فلسطین بر پایه‌های دموکراتیک، از طریق انتخابات عمومی (ریاست جمهوری، قانون‌گذاری و شورای ملی)، بر اساس نظام نمایندگی نسبی کامل، در انتخابات آزاد، منصفانه، شفاف و دموکراتیک با مشارکت همگان و از این طریق بازسازی روابط داخلی بر اساس مبانی و اصول ائتلاف ملی و مشارکت واقعی ملی.

حاضران ضمن عرض سلام و احترام به شهدای ملت ما در سرزمین‌های اشغالی به ویژه به مردم کشورمان در غزه، برای مجروحان شفای عاجل آرزو می‌کنند و درود بر آنان می‌فرستند که با وجود مشقت‌ها و وحشیگری‌های تجاوزکارانه‌ی اسراییل در غزه همچنان پایدارند. آنها به دولت‌ها و نیروهای مقاومت ملت [عربی و اسلامی] ما به خاطر نقشی که در حمایت از مردم و مقاومت دارند، درود مبارزاتی و تحسین‌آمیز می‌فرستند.

آنها همچنین به خلق عرب و مردم آزاده‌ی جهان که در کشورها و پایتخت‌های خود بیرون آمدند و تروریسم صهیونیستی را محکوم کردند و از حق مردم ما برای دفاع از خود و سرزمین و کرامت خویش حمایت کردند، درود می‌فرستند. آنها خواستار حمایت بیشتر سیاسی، رسانه‌ای و مالی، ایجاد یک جبهه‌ی جهانی علیه تروریسم و تجاوز «اسرائیل» و بربریت آتلانتیک به رهبری ایالات متحد، دشمن شماره‌ی یک ملت‌های جهان برای آزادی، استقلال، رفاه و زندگی آبرومندانه هستند.

جنبش مقاومت اسلامی - حماس

جبهه خلق برای آزادی فلسطین

جنبش جهاد اسلامی فلسطین

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین

جبهه خلق برای آزادی فلسطین ـ  فرماندهی کل

بیروت28/12/2023

https://t.me/PFLP1967MEDIA

 

Go Back

Comment